Lämmin ajatus -vaihtopakettini on viimein saavuttanut vastaanottajansa, joten uskallan esitellä sen sisällön. Villapallo toivoi sukkia punaiseen pakettiinsa, joten neuloin Vuorelman Vedosta (85% villaa/15% polyamidia) Baudelaire -sukat. Noudatin S-koon ohjetta melko pitkälti, joskin kärjen lisäykset on ihan inan erilaiset ja varsi hieman lyhyempi. Puikkoina on 3,5 mm bambusukkikset ja lankaa kului karvan verran yli 100g. Sukat olivat ensimmäiset kärjestä aloittamani ja olen koukussa. Kantapään tekeminen ja sukan sovittaminen oli paljon mukavampaa noin päin.

2131917.jpg

Sukkien lisäksi pakettiin sujahti inkiväärillä, kardemummalla ja kanelilla maustettu teehauduke, glögilasit, pieni joulukoriste, kaksi kerää Sandnesgarnin Alfaa, pieni ballotini suklaita Pienestä Suklaapuodista, lasinalusia ja tietysti kortti. Jos vain liikutte Tampereella, kannattaa joskus poiketa tuossa myymälässä. Käsintehdyt konvehdit ovat suussasulavia ja niitä saa valita vaikka vain kahden kappaleen pakkaukseen pieneen makeanhimoon.

2131945.jpg

Lasinalusiin on neulottu suorakaide kaksinkertaisesta värjäämättömästä hahtuvasta ensin 8 mm puikoilla, huovutettu koneessa ja leikattu vasta sitten muotoonsa piparkakkumuotin avulla. Koristepistot ovat Vuorelman Vetoa. Villapallolla taisi olla jo joku vähän toinen suunnitelma näiden varalle, eli hän ajatteli ripustaa ne toisiinsa kiinni roikkumaan. Ajatus ei ole tuolle nimenomaiselle piparimuotille aivan vieras. Meillä roikkui eräänä jouluna samantyyppisiä ketjuja ikkunoissa, leikkasin ruskeasta huovasta piparit ja kiinnitin toisiinsa punaisella nauhalla.

2131939.jpg