Koko aamupäivä on mennyt hymyssä suin. Innostuin jopa hyppelemään kadulla kävellessäni ja nauttimaan ohikulkijoiden omituisista katseista. Päivän pirteyteen on tasan yksi syy: punaiset sukkahousut. Niiden kanssa sai laittaa jalkaan myös uudet punaiset popot.

Juuri kun pääsin edellisen jutun kommenttehin valittamaan, ettei värillisiä legginssejä ja sukkahousuja löydy mistään, osui käteeni 30 denierin pehmoiset mikrokuitupöksyt. Katselin kokotaulukkoa hetken ja totesin, että 85+ -kiloa ei lupaa hyvää. Toisella laidalla samassa kohdassa oli kuitenkin lantionmittana 130 cm joka valoi rohkeutta. Harmillista kyllä tässä värissä kokoa XXL oli tasan yksi kappale. Olisin tänään hamstrannut lisää jos niitä olisi löytynyt. 

  • halterneck-toppi Carambola 6,90€ Löytötex
  • neuletakki 8,45€ (ovh. 16,90€) Minimani
  • hame pätkäisty Seppälän farkuista
  • sukkahousut JolieFolie Selene 7,50€ Anutar
  • kengät El Naturalista 109€ Tunnelin kenkä

Eilen oli tarkoitus kirjoittaa pyykkikorin sedimenttikerrostumista mutta olin turhan tööt tuottamaan järkevää tekstiä. Meillä ainakin tuppaa käymään niin, että pyykissä kiertää suunnilleen sama koneellinen mustia vaatteita. Niitä on eniten ja niitä käytetään eniten joten ne ovat aina päällimmäisenä korissa. Tämä aiheuttaa mielenkiintoisia kerrostumia muun värisistä vaatteista. Olenko laiska pyykinpesijä vai onko tämä ilmiö tuttu muillekin?

Olisin eilen välttämättä tahtonut pistää päälleni vaaleanruskean neuleen jota en muista käyttäneeni tämän vuoden puolella. Revin koko neulehyllyn sisällön alas ja viikkasin takaisin kunnes tajusin, että se todella on edelleen pyykkikorissa. Mukavana yllätyksenä mies oli kotiin tultuani pessyt melkein koko korillisen.

  • trikoopaita By Nykänen & Frigren 9,90€ (ovh.14,90€) Seppälä (XL)
  • huivi omaa tekoa
  • farkut Ella 15€ (ovh. 84,90€) NP

Eilisen asussa ei sinänsä ole mitään esiteltävää, mutta laitetaan sekin nyt esiin kun kuva kerran sattuu olemaan olemassa. Tukkani alkaa olla rasittava, etuhiukset näyttävät jotenkin epämääräisiltä ja likaisilta koko ajan silmillä roikkumisen lisäksi. Takaosa taas on jo turhan raskas pörrötettäväksi. Tajusin kuitenkin jokin aika sitten, että jos aion saada jonkinlaisen kampauksen aikaiseksi häihin hiuksia ei paranisi pätkiä kovin lyhyeksi. Toki niitä pitää siistiä tässä välillä mutta vielä pituus ei riitä siihenkään.

P.S. Carriwell on ottanut aiemmin mainitsemani äitiys/urheilutopin XL -koon takaisin tuotantoon.