Kirjoitin tämän jo kerran yli puolivälin ja onnistuin sitten sohlaamaan. Hyvä minä. Kyseessä on SSU-:n minulle heittämä Ystäväni -kirjatyylinen haaste. Se sai minut palaamaan ajassa suunnilleen viidennen luokan paikkeille kun kirjojen kierrätys kavereilla oli lopetettu. Kunnes tulivat slämärit. Suuri  mullistava erohan oli siinä, että yksi ihminen ei enää täyttänytkään yhtä aukeamaa vaan keksi etusivulla itselleen pikkukuvan jolla sitten signeerasi omat vastauksensa vihkon sivuilla oleviin kysymyksiin. Kysymykset taisivat tosin olla vähän enemmän hihitystä aiheuttavia.
 
~Perustiedot~

Nimi: Elina
Ikä: 24 vielä hetken aikaa
Pituus: Suunnilleen 168 cm
Hiusten väri: Luonnostaan maantienharmaa
Silmien väri: Siniharmaa
Harrastukset: Kuorolaulu, roolipelit, käsityöt (lähinnä neulominen), baletti, Bollywood-tanssit ja satunnainen säätö johon esimerkiksi tällä hetkellä lasketaan erään tapahtuman järjestäminen.~Suosikkini~
Ruoka ja juoma: Kiinalainen kanaa ja cashew-pähkinöitä jonka mieluiten nautin Tuomiokirkonkadun Le's Rosessa. Muutkin ruoat ovat hyviä mums. Juomat pitänee jakaa kategorioihin. Teistä musta My Lady, valkoinen Syysaurinko ja pusseista Twinings Voyage Brazilian Baia ovat suosikkejani. Limsoista pidän Fantan ja Colan sekoituksesta ja energiajuomaksi minulle riittää punainen Fenix. Marli Vital appelsiini-mangomehu. Alkoholillisista pidän monista oluista, punaviineistä, hedelmäisistä drinkeistä ja puolikuivista siidereistä. Oi ja meidän vakibaarimikkomme mehumäskiksi haukkumasta Lindeman's Kriekistä.

Bändit: Popeda (vika kasvatuksessani). Rehellisesti sanoen minulla ei ole ehdotonta suosikkibändiä. Kuuntelen lähinnä satunnaista suomipoppia, tosin viimeksi musiikkia kuunnellessani soittolistani koostui Duffysta, Mikasta, Mr. Bunglesta, Molokosta ja Ben Folds Fivesta. Ainoa seinälleni päässyt poppoo oli Rasmus silloin kun Laurilla oli vielä aurinkotukka.
Eläin: En ole eläinihminen. Marsut, hamsterit ja muut pikkuiset karvapööpöt ovat suosikkejani, mutten koe välttämätöntä tarvetta saada lemmikkiä.
Värit: Oranssi ja punainen.
Kirja: Umh. Luen lähinnä naisille kirjoitettua hömppää (olen koukussa Tuija Lehtisiin) ja fantasiaa. Edelliset hyväksi muistamani kirjat ovat olleet Kate Jacobsin The Friday Night Knitting Club (valitettavasti Comfort Food ei mielestäni päässyt samalle tasolle, odotin siltä paljon) ja Derek Landyn Skulduggery Pleasant. Edellinen suomeksi lukemani kirja, Tuija Lehtisen Franseska oli jopa erikseen kalibroidulla mittapuulla kuraa.

Pelit:The Settlers of Catan. Koska sitä pääsee harvoin pelaamaan laudalla, nettiversio on jaksoittain ahkerassa käytössä. Lisäksi pidän monista muista lautapeleistä, kuten Puerto Rico, Caylus, Zug um Zug (kotoisammin Menolippu), Carcassonne, Mü jne. (Jos pelit eivät ole tuttuja, kuvauksia ja arvioita voi lukea vaikkapa tuolta) Viimeaikoina on tullut lätkittyä myös kerholaisten uusinta suosikkia, Race for the Galaxya. En erityisesti lämpene sille. Pelailin jonkun aikaa innokkaasti nettiroolipeli(parodia) Kingdom of Loathingia, mutta juuri tällä hetkellä etsiskelen uutta intoa. Playstationpeleistä suosikkini ovat Guitar Hero, Singstar ja harvinaisen koukuttava We <3 Katamari!

Kouluaine: Matematiikka, biologia ja käsityöt.

~Inhokkini~
Ruoka ja juoma: Äyriäiset, suolakurkku, sinihomejuusto, vähänkään epämääräiset lihakököt... lista on pitkä, olen ronkeli vaikka nykyään syönkin jo vaikka mitä lapsuuteen verrattuna.
Bändi: Ei voi nimetä vain yhtä. Autonnyökyttelyräppi ja örinähevi eivät uppoa. 50cent?
Kouluaine: Historia ja kielet. Olen tosin oppinut vähitellen pitämään jälkimmäisistä.

En (taaskaan) haasta ketään erityisesti, mutta jos joku tarvitsee illaksi tekemistä niin on hyvä ja toteuttaa vaan.