Tänään on ollut kaikin puolin laiska ja rauhallinen päivä. Heräsin myöhään ja lopun päivää olen piilotellut sisällä, jottei pakkanen pääsisi puremaan korvanlehtiäni. Aamupäivä meni Nelliinan merkkiuskollisuusjutun johdosta Hell-looksin selailuun. Olen toki ennenkin käynyt kurkistelemassa kuvattuja asuja mutten varsinaisesti kuulu sivuston vakituisiin lukijoihin.

Jäin taas kerran miettimään olenko jäänyt jostakin paitsi kun en pääse metsästämään merkkituotteita kuin korkeintaan asusteiden ja kosmetiikan osalta? Tiedän kokemuksesta, että minua hieman harmittaa käytettyjen vaatteiden onneton saatavuus jo ihan taloudelliseltakin kantilta. Olisiko minusta tullut kulutustottumuksiltani erilainen nuori aikuinen jos olisin kokoa 38? Tai rohkeampi pukeutuja?

Toisaalta tietyistä kokojani myyvistä mallistoista on tullut minulle henkilökohtaisesti samankaltaisia brändejä kuin kansainvälisesti tunnetut merkit. Vaikken tunne niiden suunnittelijoita eikä tuotteilla ole juurikaan näkyvyyttä, teen samanlaisia laatuun ja kohderyhmään kohdistuvia luokituksia kuin koko muu maailma heille tutuille merkeille. Onko teillä joitakin tällaisia merkkejä?

Jos tahtoisin todella pukeutua persoonallisesti, luovasti ja mitä vielä, tarttuisin luultavasti ompelukoneeseen ja olisin hetken harjoittelun jälkeen nykyistä parempi ompelija. Ehkä se on sittenkin puhtaasta laiskuudesta eikä suinkaan koosta kiinni. Tänään sain saamattomuudesta riippumatta jotakin valmiiksi. Tyylikkäät tai ei, minusta näistä tuli vallan toimivat polvisukat. Raidat olisivat voineet olla leveämmät, mutta pelkäsin värinvaihtokohtaan jäävien lankajuoksujen olevan käytössä inhottavia jos ne olisivat jääneet pidemmiksi.

2202464.jpg

2202463.jpg2202580.jpg

  • t-paita Papaya 6,95€ (ovh. 13,90€) Vapaa Valinta (XXL)
  • hame pätkäisty Elloksen farkuista
  • polvisukat ihan omat
  • riipus oma hamahelmiräpellys
Pidän ihan hirmuisesti tuosta t-paidasta kaikessa arkisuudessaan. Siinä on juuri sopiva kaula-aukko jonka kanssa ei tarvitse hätäillä vielä rintaliivien mallista mutta on silti riittävän iso. Rusettinauhat keskellä ja leveät hihansuut lisäävät tyttömäisyyttä. Lisäksi materiaali on mukavan pehmoinen ja joustava joka luultavasti tarkoittaa, että siihen ei pidä kiintyä liiaksi vaan nauttia niin pitkään kuin kangas kestää siedettävän näköisenä. Edullisilla viskoosi-elastaanisekoitteilla on valitettava taipumus nukkaantua herkästi.