Tänään on lastenlaulupäivä. En katsonut aamulla pihalle ja huomasin vasta lähdön koittaessa, että vettä tulee taivaan täydeltä. Päätin siitä huolimatta pysyä valinnoissani ja  pukea vain päällivaatteet kelin mukaan. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Lopun päivää hyräilin Nalle Puhin sadelaulua, viikonpäivälaulua, Mörri-myökkyä ja muita lemppareitani. Valitettavasti kuva jäi lähtiessä ottamatta ja nyt olen kameraton. Kaveri halusi ottaa kuvia myynti-ilmoitukseen ja rosmosi pikkuiseni. Ymmärrätte esikoulufiilikseni kun lisäätte seuraaviin kuviin punaisen takkini, punaiset Hai-saappaat, pikkukukallisen punaisen sateenvarjon ja punaisen repun.

Hait ovat muuten ainoa kumisaappaat, joiden voin lähes puhtaalla omallatunnolla sanoa sopivan jalkoihini (yläreuna kyllä ihan vähän ottaa vastaan pohkeeseen). Olisin alunperin halunnut esimerkiksi turkoosit nauhalliset Vikingit, mutta se ajatus murskautui nopeasti kun en saanut survottua koipiani niihin.

1989934.jpg1989940.jpg
  • musta t-paita 19,90€/2kpl Lindex (XL), painatus tehty jälkikäteen
  • harmaa hihatin 2€ Löytö-tavaratalo
  • Minttumaari-hame oma tekele
  • perhosnipsut muistaakseni Indiska
  • sukkahousut KappAhl
1989962.jpg

Perhosista piti laittaa vielä tarkempikin kuva, sillä rrrrrakastan niitä. Tukkani oli pitkä silloin kun ne hankin, mutta varsinkin lyhyellä tukalla jonka muunneltavuus on kovin rajoitettu ne ovat maailman helpoin keino tuoda vähän väriä hiuksiin. Myynnissä oli muistaakseni useampaa väriä ja minua harmittaa vähän vieläkin, etten raaskinut ostaa kuin nuo yhdet.

Tarkistan edelleen joka käynnillä josko Lindexiin olisi tullut lisää noita paksuhkoja v-kaula-aukkoisia peruspaitoja. Yli kolme vuotta vanhoiksi kaksi omistamaani ovat edelleen loistavassa kunnossa! Ne Generousin versiot ovat minun makuuni turhan väljiä, mutta onneksi ainakin tuosta mallista riittää normaalimalliston XL. Painatimme ensimmäiset kuoropaidat muutama vuosi sitten ja painon Fruit of the Loom -valikoimassa ei ollut minulle riittävää kokoa slimmattuna. Unisex-paitoja ei koskaan tule käytettyä joten päädyin viemään kaksi omaa paitaa samaan erään painettavaksi. Nuottiviivaston päällä lukee "Teekkarikuoromaisesti" ja valitun kappaleen sanat ovat "Ei ryypätä, ei".