Nappasin Glowing me, glowing yousta haasteen, johon vastaaminen tuntui lopulta yllättävän hankalalta.

1. Varhaisin meikkimuistosi?: Kyllä se on ollut mummun peilipöydän laatikoiden romuaminen. Mummu on aina ollut kosmetiikkafriikki ja lapsuudessani Oriflamen edustaja.  Näytehuulipunia sain kokeilla ihan luvan kanssa, mutta se harvoin riitti minulle. Mummulta en tosin muista montaa kertaa kuulleeni huutoa siitä, että pilaisin meikit. Hän tyytyi toteamaan, että ei sitä noin käytetä ja sitten seurasi yksityiskohtainen opastus. Ei moni tyttö kuule viisivuotiaana miten luomiväri häivytetään ;) Epäilen tosin, että siitä seurasi totaalinen meikeistä/hameista/tyttöydestäkieltäytyminen yläasteiässä.

Se samainen peilipöytä on nyt myöhemmin löytänyt tiensä makuuhuoneeseemme ja toimii ainakin tällä hetkellä purnukoideni säilytysalustana. Ehkä joskus alan meikkaamaankin sen edessä kunhan keksin jostakin riittävän matalan penkin ja saan kaiken ylimääräisen raivattua pöydältä. Tuohon tuppaa kertymään kaikki sellainen jota en käytä päivittäin.

1875160.jpg

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?:  Käsilaukusta löytyy yleensä ainakin huulikiilto, usein myös puuteri, huulirasva ja ripsiväri. Repun sivutaskussa on näiden lisäksi usein myös joku luomiväriduo ja poskipuna. Riippuu pitkälti siitä, minne lähden. Koululle kiidän aivan liian usein myöhässä suihkunraikkaana. Näinä aamuina kaapaisen reppuun sopivan lajitelman meikkejä odottamaan ensimmäistä sopivaa taukoa. Jos ehdin tehdä meikin kotona, jaksan harvoin korjailla sitä päivän aikana huulikiillon lisäystä vaativammilla toimenpiteillä vaikka tykötarpeet olisivatkin laukussa.

3. Lempituoksusi?: Apua. Olen onneton tuoksujen kanssa ja käytän niitä aniharvoin. Useimmiten niskassani tuoksuu Estée Lauderin Pleasures exotic, mutta senkin olen saanut lahjaksi. Kaupassa olen viimeksi mieltynyt L'eau par Kenzo pour hommeen (mummu pirulainen osti sen vinkistäni itsellensä, nyt en voi edes harkita) ja Body Shopin Japanese Cherry Blossom joka kuulemma tekee uuden paluun vakituiseksi tuoksuksi jossain vaiheessa syksyä.

pd_edt.jpg

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?: Hymy :) Ei järin omaperäistä.

5. Uusin kauneuslöytösi?: Tigin B for men Clean Up -shampoo ja hoitoaine. Vaikka epäilin aluksi, nuo sopivat hiuslaadulleni jopa paremmin kuin aiemmin käyttämäni Control Freak. Meikeistä sanoisin, että uusin löytöni oli L'orealin Color Riche Star Secrets -huulipuna. Olen enemmän huulikiiltojen kuin -punien ystävä, koska miellän punat epäluonnollisiksi ja jopa kuivattaviksi. Otin muutama viikko sitten asiakseni ostaa huulipunia ja mukaan tarttuikin kerralla neljä. Mainitsemani Star Secretsin koostumus oli ehdottomasti satsin miellyttävin ja Aishwarya Rain nimikkosävy on ihanan kuultava ja luonnollinen huulilla, vaikka se putkessa näyttääkin makuuni aivan liian voimakkaan ruskealta.

6. Ikimuistoisin virheostokseni?: Viimeisin mieleen jäänyt virheostos oli Tigin Catwalk Fashionista -shampoo ja hoitoaine, joilla tukkani jäi takkukasaksi. Anytimen mustaa rajauskynää kirosin myös joskus voimalla.

7. Meikkivoiteella vai ilman?:  Ehdottomasti meikkivoiteella. En selviäisi ilman.

8. Eyeliner vai kajal?: Kajal. Vierastan rajauksia ja varsinkin selkeälinjaisia rajauksia. Eyelinerkin menisi välillä tietyntyyppisessä meikissä, mutten tällä hetkellä edes omista moista. Muistan, että ensimmäisenä päivänä yliopistolla minulla oli vaaleansinistä luomiväriä, mustaa eyelineria ja hiukset saparoilla vaaleansinisillä lettinauhoilla. Taitaa olla viimeisin kerta sentyyppisillä rajauksilla.

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?: Tyvikohottaja. Tällä hetkellä se on joko Paul Mitchellin Extra-Body Daily Boost tai Tigin Catwalk Root Boost.

10. Tuote, jota haluat vielä koittaa?: Mineraalipohja. En ole vielä päässyt merkistä selvyyteen.