Sorruinpa sitten eilen ostamaan IsaDoran mineraalialoituspakkauksen vaalealle iholle kun Sokos oli alentanut sen houkuttelevasti ja totesin testereistä poskipunan sopivan tarkoitusperiini. Koko pakkaus oli vain muutaman euron pelkkää poskipunaa kalliimpi joten sain järkeiltyä itselleni ratkaisuni olevan ihan riittävän taloudellinen.

IsaDora Mineral Foundation Powder **

Ensimmäisenä kotiin päästyäni totesin, että pakkauksen siveltimet olivat kamalia. Hinkkasin molempia melkoisen pitkään ennen kuin karvojen irtoilu loppui. Tänään kokeilin pohjia ensimmäistä kertaa. Pakkauksessa oli kahta sävyä, 02 Light Rose ja 01 Light Apricot. Purkissa jälkimmäinen on keltaisempi mutta totta puhuen en näe eroa iholla. Hienojakoinen puuteri on helppo levittää rajoja jättämättä. En kuitenkaan saanut omalle iholleni riittävän peittävää lopputulosta aikaiseksi vaikka kuinka lisäsin kerroksia. Efekti oli verrannollinen Photoshopin blur-toimintoon, blur more vain puuttui. Pidin kovasti hehkusta jonka tuote jätti iholle, pohjalla pitäisi vain olla reilusti parempi iho.

On lienee parasta olla tuomitsematta mineraalipohjia tämän kokemuksen perusteella, totesin kuitenkin jo kassalla, että IsaDora tuskin on tuoteryhmän paras edustaja. Kokemukseen saattaa vaikuttaa myös se, että olin juuri saanut hankittua liian vaaleaksi jääneen meikkivoiteeni tilalle hyväksi havaitun kesäversion ja sen kaveriksi aivan ihanan puuterin.

Helena Rubinstein Color Clone Hydrapact ****

Meikkivoide on aiemmin käyttämiäni huomattavasti paksumpi ja pelkäsin ensin, etten saisi aikaiseksi riittävän ohutta kerrosta. Voide kuitenkin levittyy sienellä juuri niin ohueksi tai peittäväksi kerrokseksi kuin haluan. Sormin ei saa yhtä tasaista lopputulosta. Purkin suunnittelussa on joku käyttänyt aivojaan, peili aukeaa näppärästi pohjasta purnukan ulkopuolelle.

Luin tuotteesta arvosteluja vasta kun olin käyttänyt sitä jo muutaman päivän ja ihmettelin sen saamia moitteita. Juteltuani uudestaan myyjän kanssa tulimme siihen tulokseen, että tuote on parhaimmillaan melko rasvaisella iholla. Lisäksi sävyt ovat melko tummia, joten oikean löytyminen voi olla ongelmallista varsinkin talvisaikaan. Hamstrasin sävyä 20 Vanilla vielä täytepakkauksenkin kun kuulin voiteen poistuvan valikoimista. Eiköhän niillä kesän pärjää.

YSL Poudre Sur Mesure *****

Tartuin laivalla myyjää ujosti hihasta kun en yksin saanut päätettyä minkä puuterin valitsisin. Myyjän hyvistä neuvoista huolimatta tarvittiin lopulta mies sanomaan, että "ota tuo". Arkailin nimittäin kallista pakkausta, vaikka kilohinta oli suunnilleen sama muiden harkitsemieni vaihtoehtojen kanssa.

Pidän irtopuuterin jättämästä pinnasta mutta arastan sotkua jonka joka puolelle pöllyävä puuteri aiheuttaa. Tässä ongelma on ratkaistu siten, että rasian päälliosan "raastinrauta" irroittaa pyörähtäessään kakusta juuri sen verran irtonaista puuteria kuin tarvitaan. Puuteri itsessään on samettisen pehmeä ja helposti levittyvä. Se jättää pitkään kestävän mattapinnan. 

Pakkaus on käytännöllisen lisäksi kaunis ja kätkee sisälleen koko kannen kokoisen peilin ja yllättävän laadukkaan siveltimen matkakäyttöön.

-

IsaDoran hyllystä tarttui eilen mukaan paljon muutakin, mutta suurin osa menee lahjaksi. Ennen mineraaliherätystä olin kuitenkin iskenyt silmäni luomiväripalettiin joka oli ns. pakko saada. Taas kerran järkeilin, että saan "Osta 2 tuotetta saat huulikiillon" -tarjouksen turvin sen vähän niin kuin kaupan päälle. Voi että kun olenkin fiksu. Päädyin nimittäin ostamaan lopulta kuitenkin pakettiin huulikiillon erikseen, sillä kaupanpäällisväriä ei saanut valita itse. Olin kassalla jo niin pöllähtänyt kun asia selvisi, etten lähtenyt enää karsimaan jo valittuja tuotteita.

Blooming Spring -paletissa oli keväisen hempeitä värejä joita minulle ei ole kertynyt järisyttävän paljoa. Joku persikkainen helmiäinen on varsinkin ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa.

1243424242_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään tuo vasemmaisin pääsi jo testiin kaverinaan Tigin Cyberoptics sävyssä Velvet. Pohjalle sipaisin GOSHin voidemaista beigeä luomiväriä. Siitä tuli ehdoton luottotuote suunnilleen ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

1243424775_img-d41d8cd98f00b204e9800998e