Uskaltauduin eilen jättämään alkuviikolla turvaa luoneet neljä seinää. Pojat olivat mukavuudenhaluisia ja ajoivat perjantaina metsän keskeltä yöksi kotiin, joten minulle tarjoutui mahdollisuus hypätä vähän paremman voinnin turvin lauantaina kyytiin. Oli mukavaa nähdä ihmisiä. Olen aivan onneton yksinolija. Jo päivän tai kahden jälkeen alan kaivata melkein mitä tahansa sosiaalista kontaktia.

Tilaisuuden pukukoodi oli parhaat päivänsä nähny t-paita ja farkut, joten suurta stressiä pukeutumisesta ei ollut tarvetta ottaa. Tärkeintä oli, että kylmä ei päässyt yllättämään.

1924185.jpg

  • harmaa neulepoolo kirpparilta
  • vihreä huivi Seppälä
  • korvakorut Ninja
  • Nutcase-laukku Seppälä
  • hame on ommeltu mummulan vanhoista verhoista
Hame on itseasiassa vanhan vuosijuhlapukuni alaosan koeversio. Mummu komensi minut kaivamaan komerosta jonkun vanhan lakanan tai verhon, josta voidaan ommella koekappale koska varsinainen kangas ei olisi kestänyt muokkausta tai virheitä. Käteeni osui sattumalta verhot Marjatta Metsovaaran Tampellalle suunnittelemasta Valmusta. Testihame on ollut sittemmin paljon ahkerammassa käytössä kuin iltapuku. Saisin mielelläni joskus käsiini samaa kangasta ruskea-mustalla tai pinkki-sinisellä pohjalla.

P.S. Genrewearin pupu-sarjaan on tullut lisää printtejä.Tahtoo!

 1037_pallo.jpg