Vähän jännittää, mutta ehkä sitten kuitenkin uskallan liittää tämän ja eilisen illan silmämeikit tänne.

Eilisestä unohtui ottaa kuva silmät kiinni, mutta sille ei nyt enää voi mitään. Yksi nettituttu miehenpuolikas totesi, että " aika pelottavat silmät ...tulee mieleen joku sirkus, teatteri tms.".  Eihän tuo nyt ehkä ihan arkimeikki ole (tai no, minulla riippuu kyllä enemmän ylimääräisestä ajasta kuin viikonpäivästä millaisen meikin teen), mutta ei se nyt minua pelotakaan.Levitin ensin koko liikkuvalle luomelle ja sisänurkkaan Lancômen turkoosia Color Focusta. Värin nimi on kulunut pois enkä nyt jostain syystä löydä sitä hakemalla mistään.

Seuraavaksi levitin turkoosin päälle keskimmäiselle kolmannekselle Tigin 4-Play Controversy -paletin hieman vihertävämpää turkoosia ja lopulta ulkokulmaan Make Up Storen eyedustia, sävy Darkness. Alaluomella on sisäkulmalla turkoosi ja ulkokulmalla myös Darkness. Sen levitys ei edelleenkään suju nätisti, onnistun aina suttaamaan. Sama ongelma on kyllä monen muunkin irtovärin levityksessä. Kulmaluun alla Controversyn vaniljansävyinen valkoinen. Rajaukseen käytin ulkonurkasta n. 2/3 kestosuosikkiani Lumenen Eye Graphics -kynää sävyssä Pohjantähkiö. Vierastan puhtaasti mustia rajauksia ja tuo on juuri sopivasti pehmeämpi väri. Ripsivärinä Max Factoryn Masterpiece Beyond Lenght Mascara Blazing Black. Olen muuten tainnut käyttää toisen pään vaaleanpunaista korostusväriä tasan kahdesti.

Tänään yritin suunnilleen kolmannen kerran tehdä näköistäni silmämeikkiä Traconin keijumeikkiin hankkimallani Helena Rubinsteinin irtoluomivärillä. Ihastuttavan tumman luumun tai munakoison värisen sävyn nimi on The Madonna. Tällä kertaa taisin lähes onnistua.

Rajasin ensin yläluomen Biothermin Define Eyes -kynällä, sävynä 110 joka on melko samanvärinen luomivärin kanssa, ja pehmensin rajauksen päässä olevalla aplikaattorilla. Levitin sisäkulmaan noin puolelle luomesta Controversy-paletin valkoista ja lopulle luomelle Madonnaa. Luomivaossa on ina Controversyn tummanharmaata. Lopuksi levitin kevyesti sisäkulmasta noin 2/3 luomesta iänkaikkisen vanhaa (niin vanhaa, että se olisi pitänyt heittää pois jo vuosia sitten mutta kun en raaski luopua) vaaleanlilaa BeneFitin Sugar On Top -kimalletta. Kulmaluun alla on valkoista. Alaluomella on sisäkulmassa vaaleanlilaa ja ulkokulmassa Madonnaa sekä ulkokulmassa musta rajaus. Ripsivärinä taas Beyond Length.

Pohjana molemmissa on Tigin Glamma Liquid, värinä Porcelain (on muuten minua vastaan tulleista meikkivoiteista miellyttävin tuoksu),Avonin* irtopuuteri, värinä myös Porcelain, Avonin Invisible Light -voide, Avonin Face Pearls ja Oriflamen Giordani Gold- sarjan valokynä, väri Rose. Poskipunana jota tuossa ei nyt näy on minun ainokainen *SNIF* poskipunani, Helena Rubinsteinin Color Statement for Cheeks, väri Drive Me Jelly. En ole tottapuhuen kyllä kaivannutkaan mitään muuta, käytän poskipunaa aika säästeliäästi ja tuo on tuotteena aivan loistava.

*Avonin tuotteita en välttämättä menisi normaalihintaan ostamaan, mutta niiden määrä meikkipussissani on selitettävissä. Kuorin keväisestä työpaikastani euron poistokoriin menevistä meikeistä kermat itselleni, koska siihen hintaan niitä kyllä kehtaa ostaa :) Laatu on kuitenkin keskimäärin parempi kuin useimmissa markettisarjoissa.