Olen kitissyt jo jonkin aikaa, ettei kaapissani ole riittävästi pitkähihaisia paitoja. Eilen aamulla marisin miehelle, etteivät kaupat myy muita kuin t-paitoja ja tahdontahdontahdon pitkähihaisia peruspaitoja joita voi käyttää joko sellaisenaan tai aluspaitana. Kun muutamaa tuntia myöhemmin kiisin Seppälän ohi, oven ulkopuolella roikkui rekillinen ihanan avaralla kaula-aukolla varustettuja paitoja alehintaan 9,90€. Puhtaanvalkoisen jätin sinne roikkumaan, mutta beige, ruskea ja musta pääsivät mukaani. Materiaali on ihanan ohutta, joustavaa ja pehmoista 92% viskoosia/8% lycraa. Helma on kerrankin riittävän pitkä ja kuten jo aiemmin mainitsin, pidän myös kaula-aukosta. Ainoat tähän mennessä löytyneet viat ovat vähän turhan pitkät hihat ja kireä ommel hihansuussa joka estää niiden vetämisen kyynärtaipeeseen (paha tapa, hihani ovat aina parin tunnin käytön jälkeen ryppymakkarat kun vehtaan niitä edestakaisin).

Ostaisin muuten varmaankin koko Nykänen & Frigren -malliston jos mahtuisin siihen. Katsokaa nyt näitäkin!

2007200.jpg2007201.jpg

2007202.jpg2007203.jpg

Kuvat www.seppala.fi

Paidat viettivät eilisen kassissa, sillä meillä oli Hehkuvaisen kanssa hieman likaiset ja hikiset touhut käynnissä. Illan tuotoksista laitan kuvia myöhemmin, kun en ole varma kuka blogiani lukee. Vihjaan kuitenkin sen verran, että ne liittyvät Halloween-bileisiin, jonne muuten ovat kaikki kynnelle kykenevät tervetulleita!

Aamulla ensimmäinen paita pääsi päälle ja totesin riemukseni sen sopivan päänvaivaa tuottaneeseen O.I.S.:n slipoveriin. Slipoverin kaula-aukko ei sovi sitä pienempien o-aukkojen eikä v-aukkojen kanssa vaan pitää olla joko täsmälleen  sen  yläreunan kokoinen  tai laajempi.

2007216.jpg2007218.jpg

  • jakku Amis 45€ (ovh.118€) Mia-Mekko
  • slipoveri O.I.S. 3€ kirpparilta (XL)
  • paita By Nykänen & Frigren 9,90€ (ovh.14,90€) Seppälä (XL)
  • farkut Great Girls 39,90€ Seppälä
  • laukku 6€ kirpparilta
  • beige pashmina-huivi muinainen
  • kaulakoru ranteessa 1€ (ovh.9,90€) Kangasalan kemikalio