Melko usein tyydyn minäkin Ninnin kommentissaan mainitsemiin ruskean sävyihin. Tyytyminen on kyllä sinänsä väärä sana, että lämpimät ruskeat ovat upeita värejä, käytettiin niitä sitten hillitymmässä tai vahvemmassa silmämeikissä. Eilisen silmät on tehty oikeastaan kokonaan The Body Shopin ruskeilla Shimmer Cubeseilla. Mustat silmänaluset ovat luonnolliset ja täysin aidot, unohdin valokynän pohjasta.

1799832.jpg

1799729.jpg

Tein yläluomelle ensin rajauksen Yves Rocherin paksulla luomivärikynällä regard de feu, väri Ambrozia. Sen jälkeen levitin sisänurkkaan Shimmercubesien Marshmallowta, luomen keskiosaan Choc Chipiä ja ulkonurkkaan Dark Chocolatea. Kulmaluulle levitin isohkolla, pehmeällä luomivärisiveltimellä kevyesti Marshmallowta. Ripsivärinä on MaxFactorin More Lashes yläasteaikojeni suosikkivärissä black/brown. Olin pitkään sitä mieltä, että mustat ripset ovat käsittämättömän luonnottomat ja kaikinpuolin kamalat. Nyt katsottuna ruskea taas näyttää melko vaatimattomalta.

Huulet on rajattu Yves Rocherin Luminelle -sarjan rajauskynällä, sävy Rose prâline. Päälle on levitetty tämänhetkinen suosikkikiiltoni, Make Up Factoryn Color Gloss värissä 10. Koostumus on hieman turhan paksu ja tahmea, mutta väri, tuoksu  ja kestävyys korvaavat sen.

1799814.jpg