Olen edelleenkin päivän laboratorioharjoituksen jälkeen yltäpäältä valkoisessa nukassa. Laboratorio on tässä kohtaa kyllä vähän erikoinen ilmaisu, harva nimittäin ymmärtää sillä tilan jossa 65% kosteudessa on muutama kehruukone ja hahtuvan ja esilangan valmistukseen käytettäviä teollisuuskoneita 1960-luvun paikkeilta.  Kävimme demoluontoisesti läpi puuvillalangan kehruuseen liittyvät vaiheet ja aivastelimme varsinkin karstakoneen lähtiessä yskähdellen käyntiin.

Minua jäi huvittamaan lenkoumanrajoitin joka estää värttinälle ohjautuvan langan liiallisen pullistumisen ja siten sotkeutumisen viereisen langan kanssa. Mietin minkälainen olisi ihmisten lenkoumanrajoitin ja mieleeni tuli lähinnä vankien nilkkarenkaiden kaltainen vekotin. Vyötärölle asetettava panta joka antaa sätkyn joka kerran kuin lähestyy jääkaappia jos pantaan kohdistuva voima sisältäpäin on liian suuri? Pelottava ajatus.

Uhkasin hammasrattaita liehukehihoissa ja uusissa farkuissa. Takapuoli oli tänään selkeästi parempi puoleni.

2037304.jpg2037305.jpg
  • hihatin oma räpellys
  • toppi LINE collection 14,90€ Anttila (XXL)
  • farkut Ella 15€ (ovh.84,90€) NP
Bongasin eilen pikaisella Ideaparkin reissulla, että NP:ssä roikkui aletangossa kasa farkkuja. Olisin tuohon hintaan ostanut useammatkin, mutta valitettavasti kokoani ei ollut kuin nuo yhdet. Ihmettelin vähän, että jouduin kääntämään lahkeita 8 cm. Luultavasti heidän lyhyt lahkeensa olisi minulle sopiva, mutta onko 168 senttinen nainen lyhyt?