Tämä oli niitä aamuja, kun kaapista ei tunnu löytyvän mitään päällepantavaa. Päivän ohjelmassa oli ex-poikaystäväni syntymäpäivät joilta oli tarkoitus jatkaa kaupunkiin. Vaikka epäilin jatkoille lähtöäni flunssan ja maanantain tentin varjolla, tällaisissa tilanteissa pitää aina varautua siihen, että omat (teko)syyt pettävät lähdön hetken ollessa käsillä.

Päädyin lopulta pukemaan pinkit sukkahousut ja seisomaan keskellä vaatehuonettani siihen saakka, että löysin jotain siedettävää niiden kaveriksi. Vaatehuoneessa mahtuu seisomaan! Mies oli torstain järjestelyvimmassaan löytänyt paikan sekalaisille kangaspussukoille jotka aiemmin muodostivat meren vaatehuoneen lattialle yhdessä lankakassini kanssa ja joiden vuoksi jouduin kurkottelemaan varpaillani ylttääkseni hyllylle. Lopulta päädyin ihan päivän tunnelmiini sopivaan yhdistelmään.

1904197.jpg1904185.jpg

  • ADHD-pupupaita 22,90€ Genrewear (XXL)
  • vekkihame on oma muinainen tuotos
  • BodyTalk micro 50 den sukkahousut 9,95€ Seppälä (XL)
  • kengät Shoe Stop
Vekkari ei läheltä tarkasteltuna ole mikään mestariluomus, mutta ainakin siinä on paitaan sopivat ja muuten vain maailman söpöimmät napit.

1904162.jpg

Sukkahousut ovat samanlaiset kun aiemmin nähdy violetit. Päätin käydä hakemassa niitä muutamat lisää kun kerrankin koko riitti. Otin myyjän suosituksesta myös saman sarjan petrolinsiniset villamodaalisekoitesukkahousut, mutta ne menivät valitettavasti pikkusiskolle lahjoitettavien asioiden pinoon.

Vaikken ymmärtänytkään miksi kukaan tahtoisi pitää "melkein kolmekymppiset" 29-vuotiaana, pippalot olivat varsin mukavat. Mussutimme kaikkea hyvää ja jakauduimme lopulta kahteen saliin katsomaan elokuvia. Jos joku ei ole nähnyt vielä näkemään Oncea, suosittelen ehdottomasti korjaamaan tilanteen. Se oli ehdottomasti suloisin ja samalla vähiten siirappinen romanttinen elokuva ikinä. Eikä se saanut Oscariaan ansiotta, elokuvan ääniraita on kokonaisuudessaan raikasta kuunneltavaa.