Yritin yöllä tehdä päivityksen mutta vuodatus pirulainen kiukutteli enkä onnistunut aikomuksissani. Kokeillaanpa nyt uudestaan.

Joskus viime maaliskuussa lupasin laittaa hyvän kiertämään eli lähettää jotakin pientä ja mukavaa kolmelle ensimmäiselle kommentoineelle. En koskaan saanut Eilan osoitetta mutta Alomohora ja Talle saivat viimein yllätyksensä. Lahoaivona unohdin tosin aikarajan kokonaan ja vuoden 2009 aikana lahjominen jäi hyväksi aikomukseksi. Pääsin kuitenkin vuoden sisälle postauksesta, nykyisellä aivotoiminnallani sekin tuntuu saavutukselta.

Molemmille lähti melko samanlaiset paketit: kortti, pieni Mavalan kynsilakka Cabaret Colors -kokoelmasta, koru ja silmukkamerkkejä. Tallen oranssissa paketissa  oli lisäksi kirjanmerkki ja karkkia ja Alomohoran violetissa Goldwellin föönausvoide. Tallen paketissa oli myös kaksi pikkupakettia Pirkan nenäliinoja. Toivottavasti ne eivät aiheuttaneet liikaa kummastusta. Minua vain ärsytti kun luukkulaatikko helisi ja kolisi ja nenäliinat sattuivat  olemaan ensimmäinen käteen osuva asia kun mietin kuumeisesti mitä tunkisin paketin täytteeksi.

Hyvän kierrättämisen lisäksi alkuviikko on kierrätetty nauhoja ja papereita. Osallistuin taustapaperi- ja nauhavaihtoon jossa oli tarkoitus lähettää parille vähintään kuusi 12cm*12cm askartelupaperia ja saman verran 20 cm nauhanpätkiä. 

Marelolta saamassani kuoressa oli kyllä paljon enemmän tavaraa kuin minimivaatimus. Papereita oli laidasta laitaan enkä usko, että yksikään jää käyttämättä. Kiitos kovasti näistä!

Itse laitoin Mammaselle maanantaina matkaan seuraavanlaisen ruskeasävyisen paketin. Toivottavasti se on päässyt perille, Mammasella ei taida olla blogia josta tarkistaa.