Päätin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja testata aiemmin hehkuttamani M.A.Cin mustan maalitörpön. Eikä mennyt kuin reilu kuukausi. Itseasiassa kokeilin sitä kyllä kerran aiemmin, mutta homma meni aivan metsään. Levitin mönjän reippaasti sormella luomelle joka johti epämääräiseen mustaan renkulaan eikä kauniisti huoliteltuun suht rajattuun muotoon kuten olin suunnitellut. Vahingosta viisastuneena otin tällä kertaa pienen siveltimen käyttöön ja  sormet olivat apuna vain alueen reunan häivytyksessä.

Keskimääräisenä päivänä minulla on käytössäni neljä eri luomiväriä: Yksi luomivakoon, toinen liikkuvalle luomelle, kolmas varjostuksiin ja neljäs kulmaluulle. Jos tämä kuulostaa vaivalloiselta, kokeile ihmeessä bilemeikkiin tummaa pohjaa. Tässä vaiheessa koko luomelle on levitetty ensin M.A.C Paintpot sävyssä Blackround ja sen päälle Tigin Cyperoptics sävyssä Teal. Meikki on varsin näyttävä tuollaisenaan, kunhan  puuterimaisen luomivärin häivyttää reunoista kunnolla.

2144880.jpg

2144881.jpg

2144951.jpg2144954.jpg

Helmiäisväreillä tuloksesta tulee juhlava, mutta mattavärejäkin voi kokeilla intensiteetin lisäämiseksi. Helmiäisväreistä testissä ylhäältä alaspäin: Eveline 3D Effect 404, Make Up Store Cypershadow ra, BeYu Duo Eye Shadow 349 tummempi vihreä, YR Couleurs Nature Loose Powder Eye Shadow Pepite d'or, Grimas Pearl Eye Shadow 734 ja 733. Mattaväreistä Biotherm Play On 320, 100, Grimas Eyeshadow/Rouge 487 ja 544. Huomasin näitä tehdessäni, että omistan harmillisenkin vähän mattavärejä. Käteeni taisi osua yhteensä seitsemän nappia.

Töpöttelin edellisten kuvien jälkeen vielä tummaa vihreää (Grimas 487) ulkonurkkaan josta häivytin sitä kohti luomen keskiosaa isolla siveltimellä. Sudin samalla siveltimellä kulmaluulle hieman kuparinhohtoista Yves Rocherin irtoluomiväriä (aiemmin mainittu Pepite d'or). Alaluomen rajaus on kokeeksi tehty Paint Potilla ja pienellä siveltimellä. Ripsivärinä Lancôme Virtuôse. Diorshowni loppui muutama päivä sitten ja vaikka aiemmin moitinkin sen mohloa harjaa, Virtuôsen harja tuntuu nyt hassun pikkuruiselta kädessä. Menee taas pari päivää totuttauessa.

2145016.jpg

2145017.jpg