Olen jotenkin viallinen, mutta se ei yllätä ketään. Katselin yöllä silmät sirrillään ihanaisen Kuuipon Angelina Jolie's Smoky Eye is "Wanted" -videota ja jollain hämmentävällä tavalla se oli unien aikana muuntunut jääkiekkojoukkue Ilveksen väreihin. Ei voi kun huokailla ja ihmetellä pikku pääkoppansa sielunelämää. Tulos oli kuitenkin sen verran siedettävä, että taidan raahautua töihin näine silmineni. Tamperelaisena joutunen lähiaikoina taiteilemaan Tapparankin, mutta loput liigajoukkueet jätän muille. Sinä ken tänne eksyt, olet täten haastettu suunnittelemaan lempijoukkueesi teemameikin! Lajiakin saa vaihtaa jos suhtautuu intohimoisemmin vaikkapa salibandyyn.

1783368.jpg

1783407.jpg

Videon ohjeesta poiketen jätin alun mustat rajaukset pois ja aloitin suoraan tummanharmaalla luomivärillä. Värinä oli Maybellinen  Pure  Color -sarjan So Black. Sen jälkeen hyppäsin sivuraiteille. Täytin vaaleaksi jääneen alueen Make Up Storen Cybershadown värillä Ra. Kulmaluulle levitin  Tigin 4-Play Controversyn vaniljaa ja rajauksena on molemmilla luomilla Tigin Big Fat Fun! vihreänä. Ripsivärinä Diorshow.

LISÄYS: Pistin meikin vahingossa koetukselle kun unohdin poistaa sen ennen saunaan menoa. Big Fat Fun! ei ollu moksiskaan suihkusta, saunasta ja suihkusaippualla hinkauksesta, vaan vihreät rajaukset säilyivät ehyinä silmämeikinpoistolapun hyökkäykseen saakka.