Tracon oli eilen ja nyt on sellainen olo, että pitäisi edelleen tehdä vaikka mitä vaikkei oikeasti pitäisikään. Eikä oikein voisikaan, voimat eivät yksinkertaisesti riitä. Unohdin itse conikävijöiden tärkeimmät ohjeet, syö, juo ja istu riittävästi. Niinpä kunto meinasi illalla loppua aivan kesken, jalat kirjaimellisesti pettivät pahimmillaan alta.

Keskimäärin olo on kuitenkin positiivinen, tuntuu kuin olisi saanut jotakin aikaan ja jopa onnistunut siinä kohtalaisesti.

Jos joku kuvaajista on ikuistanut jotakin mukavaa, saatan julkaista päivän tunnelmia myöhemmin. Omassa kamerassani on valitettavasti tasan kolme suttuista ihmismassaotosta. Niitä ihmisiä oli lopulta jotakuinkin 3600 + satakunta työntekijää ja vähintään toinen sata myyjää ja ohjelmanjärjestäjää.

Pallot ilahduttivat kävijöitä infotiskillä ja muilla sopivilla pöytätasoilla. Illalla suurin osa niistä löysi uuden kodin kun jaoimme Amoeban kanssa ne Pääjärjestäjien valinta -palkintoina kävijöille. Sabre-Toothed Lime palasi meille kotiin, sillä mies ei halunnut luopua siitä.

Löysin yllätyksekseni palloja myös muualta: Taidekujalla oli Team Pärvelö myymässä tuotteitaan. Pakkohan minun oli ostaa huovutettu Pärvelö -avaimenperä laukkuani koristamaan kun näin sen.

  • avaimenperä 3€ Team Pärvelö

Sain Traconissa käsiini myös Haave Designista tilaamani korut:

  • valitettavasti jo valikoimista poistunut rintakoru 6€ Haave Design

  • Ponit -korvakorut 6€ Haave Design