Meillä mies ei oikein perusta amerikkalaisesta kaupallisesta hapatuksesta jota ystävänpäiväksikin kutsutaan mutta mummu osti minulle kimpun  vaaleanpunaisia tulppaaneja. Kukkia on vaikeaa laittaa kauneusjärjestykseen mutta tulppaani pääsee helposti suosikeissani vähintään kärkikymmenikköön. Ystävänpäivän kunniaksi ängin ne Muurlan Cupido -maljakkoon.

Tommy Tabermann:

"Cupido - Ei ole sen enempää eikä vähempää, kuin ihmisen inhimillinen perustarve, olla ihminen ihmiselle. Rakastaa ja olla rakastettu."

Silmämeikkini väriskaala on viimeaikoina rajoittunut harmaan, violetin ja pinkin sävyihin. Tulppaanit innoittivat vähän totuttua hillitymmän vaaleanpunaisen meikin.

 

Koko alue pohjustettiin ensin kultahippuisella valkoisella Grimas Pearl Eyeshadowlla sävyssä 772. Seuraavaksi noin 2/3 ulkokulmasta sai hennon vaaleanpunaisen sävyn Evelinen 3D Effect -luomivärin sävyllä 404. Yläluomelle piirrettiin valkoinen rajaus Rimmelin Soft Kohl Eye Pencilillä ja päällystettiin varovasti Goshin Effect Powderilla, sävy 04 Pinkie. Ulkokulmaan sekä ylä- että alaluomelle ja luomivakoon levitettiin Biothermin Play On -sarjan mattapintainen pinkki, sävy 320 ja sen päälle aiemmin mainittu Effect Powder. Ulkonurkkaan levitettiin pienelle alueelle varovasti myös Tigin Cyberopticsia sävyssä Velvet. Lopulta kulmaluun alle tuli helmiäisvalkoista H&M:n Cloudy Dream -duosta. Ripsivärinä on Lancômen taivuttava Virtuôse.