Tällä viikolla on minun vuoroni pistää kuoret matkaan kortit samoista materiaaleista -ringin naisille. Liisax ei ollut vielä ehtinyt päivittämään viime viikon korttiaan mutta ehtiihän sitä. Minulla ainakin inspiraatio iskee ryppäissä. Harvoin tulee tehtyä vain yhtä työtä valmiiksi kun kerran saa aloitettua.

Mietin vähän, että onko kuoreni sisältö liian synkeä ja yksitoikkoinen ulkona vallitsevaan ihanan keväiseen tunnelmaan nähden. Toivottavasti ei. Kasassa on kaksi aukeamaa vanhaa saksankirjaa, luonnonvalkoinen korttipohja, pala ammattikoulun palkanlaskukansion välilehteä, pala tummaa Hot Off The Press -paperia, arkki kierrätyshenkistä paperia jonka yhdessä reunassa on koristelävistys, pari vintage-henkistä printtiä, kaksi höyhentä, kaksi kuparinväristä lehteä, kolme koruneulaa, kolme muovihelmeä, yksi kuparinvärinen pieni metallihelmi, spiraalinmuotoinen pieni paperiliitin, nepparin osa, kuusi oranssia strassia ja kolme nauhanpätkää. Toivottavasti näistä saa jonkinlaisen kortin kasaan.

Itse jätin käyttämättä yhden nauhoista, tanssivan parin ja nepparinkappaleen. Tarvikkeiden lisäksi käytössä oli ruskea muste ja luonnollisesti liimaa ja kaksipuoleista teippiä. Osallistun tällä samalla P*skarteluhaasteeseen (#35) jonka tämänkertaisena aiheena oli kierrätys.